Coaching

 

KESERA coacht leidinggevenden en andere professionals, die zich verder willen ontwikkelen en versterken in hun rol en functie. Bij coaching is uw vraag leidend. Voorbeelden van coachingsvragen:

  • ‘hoe ga ik om met mijn positie van middle-manager’
  • ‘ik wil mij verder ontwikkelen, maar hoe pak ik dat aan’
  • ‘ik heb net een nieuwe functie en wil de daarbij behorende competenties versterken’
  • ‘hoe krijg ik samenhang in mijn team en hoe motiveer ik mijn mensen’
  • ‘hoe werk ik met meer zelfvertrouwen’.

In coaching bespreekt u ervaringen, wensen, patronen en overtuigingen en leert u van daaruit keuzes te maken. Soms worden diepere waarden geraakt, belemmeringen of valkuilen onderzocht en er worden nieuwe acties vastgesteld. Jeannette is niet alleen een luisterend oor. Why can’t I set a longer passcode timeout on my iphone 6 plus. Ze zet u ook aan het denken en houdt een spiegel voor. Ze combineert diepgang met een praktische kijk op de dingen. De duur van een coachingstraject kan variëren. In een intakegesprek wordt gezamenlijk de doelstelling en het aantal gesprekken afgesproken. Coaching van trainers

Trainers hebben – naast hun vakkennis – veel baat bij momenten van reflectie. Zij zijn immers in hun werk ook persoonlijk ‘in het geding’. Reflectie geeft hen inzicht in eigen drijfveren, overtuigingen en motieven, die soms een optimaal functioneren in de weg kunnen staan. Coaching helpt hen om scherp te blijven en om deelnemers optimaal te faciliteren en ondersteunen tijdens hun leerproces in trainingen. Jeannette is specialist in het vergroten van zelfreflectie en coacht trainers die deze verdieping zoeken en zo hun impact willen vergroten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*